Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
EVO-Verkiezingsdebat 
Donderdag, 30 Augustus 2012,  8:00
redactieHits : 250 
In de aanloop naar de verkiezingen voor de Tweede Kamer op 12 september 2012 organiseert EVO het EVO-Verkiezingsdebat. Dit is voor u de mogelijkheid om kandidaat-volksvertegenwoordigers aan de tand te voelen over onderwerpen die u raken.

Komt er dan toch een vorm van kilometerbeprijzing, gaat de aanleg van wegen door of wordt er bezuinigd, wordt de zakelijke bestelauto wel of toch niet belast, gaat Nederland zich inzetten voor concurrentie op het Europese spoor? Het zijn maar een paar voorbeelden van onderwerpen die tijdens het debat aan de orde komen en die u raken.

Vanzelfsprekend heeft EVO de belangen van haar leden reeds onder de aandacht gebracht bij de schrijvers van de verkiezingsprogramma’s van politieke partijen. Daarnaast heeft EVO voortdurend contact met bestuurders, ambtenaren en politici over voor EVO-leden belangrijke onderwerpen. Om die belangen extra kracht bij te zetten, is het belangrijk dat politici uit de mond van de bedrijven zelf horen waar aandacht aan besteed moet worden. Dat er vuurwerk valt te verwachten is duidelijk. De verkiezingen staan in het teken van de bezuinigingen op de Rijksbegroting en die hebben gevolgen voor bedrijven en hun logistieke operatie.
Meer info: www.evo.nl

Terug

JEvents v2.1.16 Stable   Copyright © 2006-2012

© ROM B.V.

EVO-Verkiezingsdebat. http://www.romagazine.nl
Template Joomla 1.7 by Wordpress themes free