Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
‘Duurzaam saneren in het landschap van nieuwe wet- en regelgeving’ 
Donderdag, 28 Juni 2012,  8:00
redactieHits : 191 
Om aan te haken bij internationale ontwikkelingen is vorig jaar het platform SuRF-NL gecreëerd rond duurzaam saneren. Op 28 juni organiseert SuRF-NL de workshop ‘Duurzaam saneren in het landschap van nieuwe wet- en regelgeving’. Tauw is mede-organisator van de workshop en één van de oprichters van het initiatief SuRF-NL.

Twee zaken zijn binnen de bodemsector voor iedereen duidelijk: na 2015 gaan we de saneringsopga-ve anders aanpakken (nieuwe wet- en regelgeving wordt momenteel ontwikkeld) én we willen met z’n allen meer duurzaamheid. Wat dit alles precies inhoudt voor de dagelijkse praktijk - en hoe duurzaamheid hierin past - moet nog uitkristalliseren.

Ontwikkelingen
Er gaat veel veranderen in bodemland. Verdere decentralisatie van de uitwerking van landelijke wet- en regelgeving, sanering van bodemverontreiniging enkel in het kader van ontwikkeling en meer ruimte voor beheren. De komst van de Omgevingswet als “parapluwet” zorgt voor verbindingen tussen de verschillende sectoren. Biedt dit kansen om duurzaam saneren beter vorm te geven?
Locatie Deventer
Meer info: www.tauw.nl

Terug

JEvents v2.1.16 Stable   Copyright © 2006-2012

© ROM B.V.

‘Duurzaam saneren in het landschap van nieuwe wet- en regelgeving’. http://www.romagazine.nl
Template Joomla 1.7 by Wordpress themes free